Rabattkant

Din rabattkant tillåter dig att spendera mer tid i trädgården och fokusera på andra saker som växter eller lek och umgänge och inte oroa dig för ojämna igenvuxna rabattkanter. Det är en supersmart produkt som företaget Garden Edge har lanserat. Ta en titt redan idag och läs mer om din nya rabattkant.

Monteringen av en rabattkant är ett jobb som du endast behöver göra en gång, sen behöver du aldrig tänka på det mer. Med andra ord kommer du spara en hel del extra arbete i din trädgård för många år framöver.

 

Fördelar med rabattkant

En rabattkant av Garden Edges modell kan du fantastiskt nog passera med olika slags gräsklippare. Med andra ord spar du både mycket energi och tid eftersom ingen trimning behövs så du behöver alltså inte ligga på alla fyra med saxen och klippa kanter.

Det är en diskret produkt och i det närmaste osynlig. Det vill säga att du kommer knappt se denna rabattkant. Vi kan verkligen rekommendera Garden Edges produkter.

 

 

Rabattkant

 

Montering av produkten

Polyeten (PE) är en s k termoplast. Det innebär att den mjuknar något till exempel av att ligga i solen. Utnyttja gärna detta vid montering! Låt den ligga i solen några timmar om möjligt innan ni börjar själva monteringen. Det kommer hjälpa er när den ska böjas och köras ner i marken/gräset.

 

Du behöver aldrig tänka på att Garden Edges rabattkant tar skada av frost. Den tål mycket låga temperaturer utan att spricka eller ta skada.

 

Inte heller solsken påverkar plasten då den är helt UV-stabil. Det vill säga att produkten tar heller inte skada av solsken.

 

Se bild nedan för montering av rabattkanter i trädgård. Det är en relativt enkel och inte alltför tidskrävande process. Ni kan alltid läsa mer på Garden Edges hemsida om montering och skötsel av produkten Hercules. Och så klart även läsa om deras andra trädgårdsprodukter som; Garden Edge “Alpha”, Garden Edge “Edge Away”, Garden Edge “Hercules”,

montering av rabattkant

Här kan du läsa med om rabattkant och beställa produkten

Läs fler inlägg >>